28.02.2011

see-through clutch



ejejej, jeg er lige startet og kan ikke stoppe nu - er det ikke skidt?? bliver altså nød til liige at lave aftenens sidste indlæg:

jeg er altså helt vild efter en af de der gennemsigtige plastik-clutches. de ser lidt cheap ud, men er alligevel vildt fashionable! jeg skal SÅ meget eje sådan én. PÅ JAGT!


Monki i Århus


på onsdag inviterer Monki i Århus til fest i forbindelse med lancering af SS11 kollektionen. hvis man ser på Monki's fester i cph, så har der været fine kager og øl der - mon ikke der er samme set-up her i jylland?


I kan stadig nå at tilmelde Jer lige her - hurry up girls.



ode to a coat



I'M IN TERRIBLE LOVE. jeg SKAL bare eje den her smukke frakke! typisk at Zara's afdeling i århus er lukket - take me to cph.

gudskelov åbner de deres webshop d. 3 marts..... countdown has begun, dankortet skal gløde!


Paris fashion week






source: jack&jilblog


Fashion week Paris er startet! gid man lige kunne tage derned et smut og se smukke modeshows og se fashionable folk spankulere rundt i spektakulære klæder.. ak og ve.

Det sidste billede illustrer Anna Dello Russo, fashion director ved Large & Creative Consultant Vogue Nippon. Hvis RuPaul skulle beskrive et møde med Anna Dello Russo, ville det være, "Extravaganza Eleganza"
Fashon week for mig ville ikke være komplet uden Anna Dello Russo. Hun er en mode uge i sig selv, og hendes jaw dropping garderobe er betegnet lutter genialitet.
Ved at skifte outfit tre gange om dagen gennem diverse fashion weeks verden over, holder hun papparazierne spændte hen med de længselsfuldt venter på det næste fashionstaple. Dello Russo's passion og evige kærlighed til mode, er inspirerende og håbefuld. Gennem hendes tilstedeværelse kan et typisk gade billede omdannes til en glamourøs photoshoot eller endda et filmsæt. For mig, er hvert skridt hun tager et fotografi man ikke har lyst til at misse.



læs hendes blog her





God aften.




jeg hader min klasse :-)