28.04.2011

I'm back baby


 .. I think? jeg sidder i toget på vej hjem fra dejlige, skønne, perfekte KBH. jeg har mit eget lille photoshoot her i toget, meget sjovt. billederne viser lidt min uge: ups and downs. 
jeg har besøgt venner og familie, været til jobsamtale, drukket latte i solen, shoppet for alle de penge, jeg ikke har og smadret mine fødder og hæle fuldstændig.. jeg har brug for den vildeste pedicure nogensinde!
sorry for the non-blogging, jeg har simpelthen ikke haft tiden.. men jeg er tilbage nu. 

kisses

21.04.2011

my new babies




jeg har en lille forkærlighed for carin wester og hendes magiske designs. jeg ejer allerede et par wedges af hende (model:klea) og har kigget på disse længe.. da jeg endelig fik taget mig sammen til at købe dem, var det umuligt at støve dem op! jeg har skrevet og ringet rundt til webshops og butikker, og fandt dem heldigvis til sidst.. og nu er de hjemme. modellen hedder Lydia, og jeg kan mærke hun kommer til at passe godt ind i min garderobe! de er så lækre og bløde at have på, jeg tager dem aldrig af igen.

festivitas



.. jeg tænkte jeg lige ville prøve noget nyt med dagens eftersom jeg stadig kun har min photobooth som kamera. sjovt, ikke? jeg har min nye lækre cardigan på, som jeg købte forleden på nelly - den er SÅ lækker! jeg kommer til at bo i den hele sommeren.

igår endte med en onsdagsbrandert. vi sad og grillede, drak vin, øl og vand - så hyggeligt. jeg endte med at gå i seng kl. 03.30 og vågnede klokken 8 og begyndte at gøre rent.. sikke en krig!
det er skønt med ferie, gode venner og dejligt vejr! i dag står den på "festival" i mindeparken og i aften i byen.. igen. GLÆDER MIG!

håber I har det lige så godt som jeg!

kisses

20.04.2011

oh no she didn't..

yes she did...

a picture speaks more than thousand words.. 

I bought new shoes.. and yes, they have arrived! oh sweet lord, they are marvelous! pictures coming up.
bestillingen fra Nelly er også kommet, sikke en god dag!

det her påske vejr er jo bare alt for herligt.. og det bliver ved resten af ugen, endnu bedre. om lidt kommer min søde veninde simme, så den står på park, is og hygge. senere skal jeg grille med en masse tøser her i birk - can't wait!

blogges senere, kisses!

19.04.2011

Day Birger et Mikkelsen High Summer 2011 lookbook

.. så er DAY's ss11 collection ude i butikkerne, og den er intet mindre end to die for! skal helt sikkert have fingrene i den hvide kjole med påsatte sorte palietter. hvad med Jer, noget I bare skal have?









dagens: new in BZR trousers

jeg undskylder på forhånd for den manglende makeup, men orker det simpelthen ikke her i ferien.





bukser BZR pelsvest vintage t-shirt acne clutch topshop

jeg har mine nye haremsbukser på fra BZR i det lækreste materiale. jeg har vist helt glemt at vise Jer dem - closeup kommer senere, for det fortjener de altså. nu vil jeg et smut ind i byen, vejret skal udnyttes når det endelig er her!

kisses

Ballerina heaven

Ballerina heaven

                   Ballerina heaven by christineceline featuring ballet shoes

left to right: elastic trim ballerina flat, giambattista valli bow-embellished two-tone satin ballerina flats 2.890 kr, miu miu patent stud bow ballerina 2.575 kr, lanvin beige leather ballerina flats 3.205 kr, paul & joe mesh leather ballerina flats 2.225 kr, burberry grainy leather ballerina 1.525 kr, miu miu bow-embellished python ballerina flats 3.560 kr.


ballerina sko er så skønne og specielt her til foråret. jeg har aldrig været kæmpe fan af dem, da jeg føler de får mine ben til at se tykke ud, så har altid gået med høj hæl. dog synes jeg det måske er på tide jeg kommer over den periode, da udvalget af ballerina sko er så stort og bredt! i så tilfælde, at jeg skal påbegynde denne nye æra, så skal det være som start med en af disse smukke ballerina sko: fine, enkle og smukke.

18.04.2011

got to have!

jeg var i aarhus i fredags og shoppe lidt med en masse søde piger. vi var inde i malene birger, og dér blev jeg altså forelsket... i disse lækre haremsbukser! jeg købte dem ikke, og det har jeg inderligt fortrudt, de er altså for skønne til bare at blive hængende i butikken. jeg skal til kbh på mandag, og dér er de altså nød til at komme med hjem! undskyld søde bankrådgiver, håber du kan tilgive mig?


16.04.2011

today

bukser Bruuns Bazaar top H&M cardi Vero moda jordbærhalskæde i guld

grå lørdag uden makeup.

nelly surprise

gang på gang bliver jeg overrasket over nelly.com's lækre og brede udvalg! der er simpelthen så meget derinde, som jeg bare MÅ eje. jeg skal dog til Kbh næste mandag, så måtte holde mig lidt tilbage, da nelly tilbød mig 200 kr i gavekort. jeg købte følgende:



cardigan fra Vila og øreringe fra nelly trend//jeane. fåes her og her.

14.04.2011

obsession

.. hvis der er noget, jeg elsker, så er det nok kaffe og modeblade. de to ting bruger jeg tonsvis af penge på hver måned, når det ikke går til tøj, sko og husleje! jeg købte det nye vogue uk, hvor de har lavet et bridal issue. jeg ville have haft coveret med danske freja beha, men tog i farten det forkerte.. men det er stadig lige så godt!




jeg sidder i arriva på vej hjem fra aarhus.. havde en rødvins- og ølbrandert igår med nogle fantastiske venner! NU: afgrænsning, og så hører I aldrig mere om det værdikædeprojekt.

13.04.2011

forrest&bob jews

min veninde mette viste mig disse smykker her til morgen. jeg havde helt glemt dette mærke!
deres smykker er vildt fine og ligger i en budget-venlig prisklasse.. jeg kunne vildt godt tænke mig den, der hedder Bar ring i guld. den er altså smuk, men udsolgt.. jeg vil bruge ventetiden på at lave flere værdianalyser. ork.

forrest & bob sælger udover accessories også tanks, t-shirts, kjoler, jeans, undertøj og solbriller - women and men på deres hjemmeside.

12.04.2011

todays "shopping"

jeg var ude at ose lidt med en veninde i dag i herning city. vi endte inde i Huset Emma (som alle andre gange). de har så mange fine styles, som ville være så fine her til sommer. 















tøjet er fra hhv. michael kors, acne og rika.

jeg fik virkelig også øjnene op for michael kors i dag. virkelig smukt og enkelt tøj i lækre materialer! men rika jakken i tweed og læder står nok aller øverst på ønskelisten.... eller acne jakken i blå ruskind. eller... åh der er meget!