15.03.2011

colour blocking SS11



én af forårets største tendenser er colour blocking. jil sander, missoni til DVF sendte modeller ned af catwalken iført blændende lyse nuancer til modstridende og blok farver. for at skabe et skarpt look sættes ensfarvede items i klare farver sammen - denne sæson holdes farver i juveltoner. 


at ramme tendensen perfekt handler om at finde de rette kombinationer af farver for at opnå maksimal effekt. blokfarver arbejder godt sammen - pink og lilla, orange og blå, rød og pink, koboltblå og rød.
materialerne skal holdes i silke, satin og taft i lyse farver, som ses på DVF's ss11 kollektion. ved at holde sig til de nævnte stoftyper vil det tilføje et stænk af luksus til looket, og give de lyse blok farver en overdådig følelse.


hvis man ikke er til alt for mange farver, som mig fx, kan man nemt tage trenden til sig ved blot at holde sig til få accesories i en øjenfaldende farve - en lys pink clutch, et par neon gule sko, orange bælte eller koboltblå armbånd. proenza schouler har fx i denne sæson lavet smukke accesories i stærke mixede farver til en overkommelig pris.


en anden nem måde at bære farver til sommeren 2011 er ved at investere i en kjole med levende farvede striber, som ses på prada og jil sander - karen Millen og topshop har mere budget-venlige versioner. team dem med nøgne hæle eller kilehæle, som stadig er på mode.


au revoir!

Ingen kommentarer: